Wednesday 23 October 2013

Yo, boter, botra! Tlakujmo pot za boljšo prihodnost.

 Vsak kamenček šteje!





Kako? 
Ena super ideja: botrstvo. 

Gre za sponzoriranje otrok s prispevki za izboljšanje osnovnih življenjskih pogojev otroka - od osnovnih potreb do izobraževanja. Zelo pomemben kamenček! 

Več o botrstvu tule: Humanitas BOTRSTVO
Seveda je možno botrstvo tudi prek drugih kanalov, npr. BOTER.SI


HUMANITAS BOTER, BOTRA! 

Odločite se lahko za botrstvo v Afriki ali Sloveniji.

V Afriki bomo s pomočjo tega prispevka poskrbeli za vašega varovanca oziroma varovanko tako, da bomo plačali šolnino ali priskrbeli šolske potrebščine, po potrebi zdravila, mize za učenje, nujna oblačila po skupni presoji našega lokalnega predstavnika in nas. Skupaj s prispevki drugih botrov in botric, ostalih donatorjev ter delom prostovoljk in prostovoljcev bodo vaši prispevki omogočili izgradnjo in delovanje knjižnic, mladinskih informacijskih centrov, od katerih bo imela korist celotna skupnost.

V Sloveniji skušamo z botrstvom zagotoviti del sredstev za izboljšanje osnovnih življenjskih pogojev otrok iz socialno ogroženih družin, npr. za nakup šolskih potrebščin, plačilo letovanj, izobraževalnih tečajev ali drugih dobrin, glede na individualno otrokovo situacijo.

Društvo vam bo enkrat letno poslalo poročilo o varovancih in njihovih skupnostih, opravljenem delu in o tem, kako je bil porabljen zbran denar. 

več informacij tule: FAQ o botrstvu - humanitas





No comments:

Post a Comment